2009/01/28

El gol d'en Messi

El 17 de gener es va jugar el Barça-Deportivo. Immers en una ratxa de bons resultats, el Barça va passar per sobre el rival: el va guanyar per 5 a 0.

Dels 5 gols n'hi va haver un (almenys en la meva modesta opinió) de genial. I no va ser dels que van aparèixer més als resums de l'endemà, ni el trobem en els resums dels millors gols de l'any. Tot i això, per la seva senzillesa, o almenys per la senzillesa amb què en Messi sembla que el marca, el trobo fascinant.

El podeu trobar per Internet. Situem-nos: minut 20 de la primera part amb empat a zero al marcador. En Messi rep una pilota d'aquelles que li agraden tant, una mica més enllà de mig camp i cap a la dreta, i comença una de les seves diagonals. Arriba a la frontal de l'àrea gran, i quan sembla que farà un xut ben fort fa un toc suau girant el peu esquerre i col·locant la pilota al pal esquerre de la porteria (pal esquerre pel porter, pal dret per en Messi), on el porter encara la busca. La cara del porter després del gol ho diu tot.

I és que, com va dir aquell entrenador del Madrid, "No ase falta desir nada más".