2012/08/08

Sorbets d'estiu

  • Què ha passat?
Excel·lent entrevista en el programa Singulars a JM Gay de Liébana, economista, que explica la crisi i el creixement degut a l'endeutament. També parla de la crisi del futbol. Realitzada a finals de 2011.

http://www.tv3.cat/videos/3854910

Em dec fer gran perquè cada vegada trobo més interessant el canal 33. I el programa Singulars d'en Jaume Barberà, fantàstic!

  • Què ha de passar?
Notícia de mitjans d'agost de 2012. El BCE diu que els sous a Espanya encara han de baixar més per guanyar competitivitat.

http://www.ara.cat/economia/BCE-preveu-contraccio-economica-leuro_0_752324880.html
 
  • Una notícia esperançadora
De mitjans de juliol de 2012. A Reus, uns quants supermercats donaran aliments que ja no poden vendre però que encara estan en bon estat. Treballadors d'un centre d'integració social de la ciutat s'encarregaran de sel·leccionar-los supervisats per una agència de seguretat alimentària. El banc dels aliments s'encarregarà de distribuir-los a famílies sense recursos.

http://www.nwrevistadereus.cat/societat/Els-supermercats-donaran-part-dels-aliments-frescos-que-ja-no-poden-vendre-a-persones-sense-recursos-econ%C3%B2mics/520/  

Un exemple d'optimització de recursos, generació de feina, responsabilitat social i bona organització. Tant de bo funcioni i puguin exportar el model a altres indrets!