2007/05/11

La semifinal de Copa Barça - Getafe

Primer acte: Barça 5 - Getafe 2
Dimecres 18 d'abril.
El Barça, eliminat ja de la Copa d'Europa després de jugar una igualada semifinal contra el Liverpool, i líder amb un petit marge a la lliga, juga el partit d'anada de la semifinal de copa. El partit és espectacular: acaba 5 a 2 amb un golàs de Messi comparat des del primer moment amb el que va fer Maradona al mundial del 86 contra Anglaterra (la comparació és encertada ja que els dos gols són pràcticament iguals), L'ambient que respira el barcelonista és d'absoluta eufòria: Tenim els tres millors davanters del món, sóm el millor club del món, el més solidari (tot i que paguem mils de milions als nostres jugadors), i el que fa millor joc.
Ja es parla de la final, que serà contra el Sevilla, el segon classificat a la lliga (revenja de la supercopa de principi de temporada?), i es planteja la pregunta de si és una bona temporada guanyar lliga i copa (que sobrats que anem no?).
També es comencen a donar consells de com ha de ser el repartiment de les entrades de cara a la final per tal de no repetir els errors de l'any passat (està bé la organització, potser massa aviat?).


Segon acte: Getafe 4 - Barça 0
Dijous 10 de maig.
Avui es juga el tràmit de la volta de la copa. Com que estem centrats en la lliga, hem deixat en Messi a Barcelona perquè descansi i prepari els pròxims partits.
Fa mandra haver d'anar a Madrid a jugar un partit com aquest que no ens aportarà res de nou, ja que estem pràcticament classificats.
La primera part acaba 2 a 0. Compte! Bé, encara tenim l'eliminatòria a favor. Mitja part.
Comença la segona part. A veure si s'hi fan més ara. De moment no fa massa bona pinta el partit.
3 a 0. Carai aquests del Getafe. Mmm, espera, amb 3 a 0 no estem eliminats? Sí, clar, que a Barcelona vam quedar 5 a 2! Ostres tu, Ronaldinho, Eto'o, quisigui, marqueu un gol, eh? No fotem, que la final és al Bernabeu i la Lliga... ai la lliga, tan bé com anàvem fa unes setmanes i ara tenim el Madrid a 2 punts (ai el Madrid, ai el Madrid, que si aquest any guanya la lliga amb l'equip que té ja podem plegar tots).
Quèèè? 4 a 0? De veritat? Ostres, doncs ara n'hem de fer 2! Impossible, només falten 10 minuts.
Final. Se senten petards a Barcelona. Decepció. Escolto la ràdio, no diuen res interessant, ara resulta que la copa no era un trofeu important i que fins i tot és millor que haguem quedat eliminats. Espera, vaig a plorar una mica. A veure què diuen l'As i el Marca.


















Ho trobo fantàstic. Avui és un gran dia pel Madrid. El Barça també té grans dies quan perd el Madrid. Ho hem d'acceptar i no donar-hi més voltes. El futbol no deixa de ser això, futbol i prou.