2007/02/06

Roma

Aquest cap de setmana, el meu pare, el meu tiet i jo mateix hem anat a Roma. Dit i fet. Vam reservar uns vols d'avió amb la companyia ryanair. Tot ha anat fantàsticament bé. Ni un problema.
Hem tingut temps de fer una visita molt bàsica de la ciutat, però els monuments més importants els hem vist tots: Colisseu, Església de Sant Pere, Piazza Spagna...
A mi m'ha agradat molt, crec que no podia anar millor. Ens hem fet uns tips de caminar amunt i avall per la ciutat... Però és que si hi vas pocs dies i no ho fas així no aprofites el viatge.
A més, això de viatjar pel teu compte és tota una experiència. Arribes a l'aeroport, has d'agafar un autobús que et porta no-saps-on, i llavors espavila't per arribar a l'hotel! Nosaltres hem tingut la sort que l'hotel era molt a prop de l'estació d'autobusos i no hem perdut massa temps anant a portar i agafar les maletes.
Ho recomano a tothom que pugui: visiteu Roma! La ciutat és molt maca, hi ha de tot, monuments, llocs per passejar, llocs amb molta gent on anar a passar l'estona... Una ciutat molt especial.