2013/01/07

Alguna cosa falla, no?

Dedicat a la campanya Envàs, on vàs? (no confondre amb On vas envas?, que acabo de veure que és una altra campanya pràcticament igual!!! Estem tan malament que fins i tot dupliquem campanyes de reciclatge!)

L'altre dia vaig anar a sopar a un lloc d'aquests de menjar ràpid. Abans d'anar-hi vaig aprofitar per llençar unes piles al contenidor de reciclatge que tenia més aprop (aprop per dir-ho d'alguna manera). Les piles les portava a l'envàs que em van donar amb les piles noves que havia comprat per substituir les velles, envàs que vaig guardar llavors per llençar-lo al següent contenidor groc que trobés.

En aquestes que vaig a sopar. Quan acabo, em fixo que les deixalles generades pel sopar (papers, plàstics, restes de menjar), les meves i les de tothom, van a parar totes a la mateixa bossa d'escombraries, bossa que de tant en tant els treballadors llencen. Al rebuig, es clar.

Havent sopat vaig mirar-me l'envàs que encara guardava per llençar-lo. Certament amb cara de... imagineu-vos-ho. Si tan sols el got que em van donar per sopar, que en aquell moment ja dormia plàcidament al rebuig, ja feia tres o quatre vegades la mida de l'envàs que estava reciclant!

2013/01/06

L'Esquerda de Roda

Publicat a LV el 9/desembre/2012

Interessant article sobre l'estat de les investigacions que es porten a terme a L'Esquerda de Roda. Aquestes investigacions poden reescriure la història d'un dels períodes més desconeguts: just abans de l'època carolíngia.

Pàgina esquerra
Pàgina dreta