2008/07/21

Les 24 hores de Sant Julià (sisè any)

Abans d'escriure les línies que venen a continuació m'he rellegit el que vaig escriure aquí mateix ara fa dos anys, en la quarta participació que feiem a les 24 hores. He quedat parat de les semblances que hi ha entre aquell escrit i la nostra actuació d'aquest any. L'escrit el podeu veure aquí.

Poques coses més puc afegir, no som un gran equip i ens apuntem al torneig per passar-ho bé. Aquest cop, passar-nos ho bé ho hem aconseguit. Ara ens queda pendent convertir-nos en un bon equip. Però això, de ben segur, ens costarà una mica més.

Semblances i diferències amb l'actuació de fa dos anys:

Semblances
 • Els equipatges son els mateixos.
 • Bona part dels jugadors de l'equip som els mateixos.
 • Hem passat alguna ronda.
 • Hem tornat a jugar contra el Calldetenes (i ens ha tornat a apallissar).
 • He tornat a marcar un gol.
Diferències
 • Hem tingut bons horaris (el partit de la nit va ser a les 8:00 del matí de diumenge).
 • Només hem passat una ronda (ens ha eliminat el campió, el Centelles).
 • Hem comptat amb dos porters (tots dos molt bons) i nous jugadors (també molt bons).
 • Aquest any ha anat tot fantàsticament bé.
Resultats
 • Lligueta: derrota 2-8 contra els caps de sèrie, victòria 7-1 contra un equip que anaven beguts i derrota 0-4 a l'últim partit. Hem passat com a quart millor tercer (és a dir, hem set l'últim dels equips que es classifiquen).
 • Eliminatòria: derrota 1-15 contra l'equip campió de la competició.

Res més, agrair als companys d'equip la feina feta i esperem tornar-hi l'any que ve. A veure si va tant bé com aquest any, o més, qui sap...

2008/07/15

Uns dies a Itàlia

Amb la coral de Centelles, la setmana passada vam anar a passar uns dies a Itàlia. Van ser uns dies fantàstics en que vam poder fer turisme, cantar i riure molt.

Arribàrem el dijous. Bé, més aviat vaig arribar dijous perquè la majoria de la coral van marxar un dia abans i van tornar un dia més tard. Només arribar, a les 9 del vespre, el director ja ens va citar per un assaig a 2 quarts de 10 a Vedelago, un poble de 6000 habitants. La coral d'aquest poble era l'amfitriona del nostre viatge i es van portar molt bé amb nosaltres. Fantàsticament bé.

El divendres vam fer turisme per un poblet medieval. També vaig aprofitar per matricular-me de les assignatures que faré l'any que vé (quina fardada dir que m'he matriculat des d'Itàlia!). Al vespre teníem el primer concert. A Vedelago i a l'aire lliure.

El dissabte ens van oferir una visita a la ciutat de Treviso. No tant coneguda com Venècia, ens va sorprendre. A la nit el segon concert del viatge, aquest cop a l'església de Vedelago i cantant conjuntament amb la coral Vedelagüiana.

Diumenge vam cantar a la missa de la catedral de Pàdua, de sant Antoni de Pàdua. Va ser impressionant. I el dilluns, el dia que ja vam marxar, cantàrem a la missa de la catedral de Venècia!

Van ser uns dies molt especials en els que vam passar molt bons moments. Queda pendent que la coral de Vedelago vinguin a tornar-nos la visita.

Entre cançons, menjars, cotxes llogats, carburantes, vanos Sorpresa sorpresa, camel bags, llops, albergs... vam passar uns increïbles dies en terres italianes.